Op een steenworp van de Nederlandse grens ligt Meersel-Dreef (Hoogstraten) waar dit luxueuze paardeneigendom gelegen is. Via de E19 is deze accommodatie makkelijk bereikbaar. Het eigendom is ideaal voor mensen met een hart voor paarden die zich willen wanen in een oase van rust en pure luxe.

Op het domein staat een hoogwaardig afgewerkt landhuis, een volledig uitgerust guesthouse, een groot stalgebouw met twaalf stallen, een Vlaamse schuur evenwel uitgerust met (opfok-)stallen en uitloop, een longeercirkel, een buitenpiste (65mx25m) en negen paddocks. De ruime weides zijn volledig omheind en voorzien van schuilstallen, automatische drinkbakken, elektriciteit en mogelijkheid tot beregening.

Het grootste, reeds gerenoveerde, stalgebouw is voorzien van twaalf ruime paardenstallen, waaronder een opfokstal (8mx6m) en merrieboxen (6mx4m), een solarium/opvoelbox, een wasplaats, een poetsplaats en twee grote poorten. In dit gebouw bevindt zich een ontvangstruimte met keuken, douche, toilet en een aparte zadelkamer. Op het dak van de stal liggen 114 zonnepanelen. Rondom het stalgebouw is de vloer voorzien van rubberen tegels. Verder zijn er negen weidepaddocks, een longeercirkel en een buitenpiste (65mx25m).

Aan de andere kant van het woonhuis staat de authentieke, gerenoveerde Vlaamse schuur, uitgerust met twee merrie-veulen stallen en een grote opfokstal met uitloop, ideaal voor het houden van jonge paarden. De schuur heeft een hooizolder en een ruime opslagplaats.

De woning en de stalgebouwen hebben ieder aparte ingangen. Zo blijft de privacy gegarandeerd.

De villa heeft een ruime inkomhal die toegang biedt tot de leefkeuken en de grote living met een imposante open haard als eye-catcher. Tevens geeft de hal toegang tot een toilet en de master bedroom, voorzien van een dressing en luxe badkamer uitgerust met ligbad en (stoom-)douche. Op het gelijkvloers zijn er nog twee grote ruimtes die momenteel ingericht zijn als kantoren, deze sluiten aan op de woonkamer.
Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede, royale master bedroom, inclusief dressing en badkamer ensuite, met toegang tot de zolderruimte. Er bevinden zich nog een badkamer en twee slaapkamers, waarvan één met een vide. Verder is er een linnenkamer met ingebouwde kasten en een technische ruimte/ wasplaats aanwezig.

Aan de achterzijde van het huis ligt het charmante guesthouse. Dit gebouw is uitgerust met een kitchenette, leefruimte, slaapkamer, badkamer en toilet. Aan het guesthouse zijn er meerdere terrassen. Waaronder een overdekt terras met buitenhaard waar je in alle privacy geniet van de vergezichten over het domein.

Er is een mogelijkheid tot het aankopen van aanpalende weides van 3,5 ha en een weide van 1,6 ha.

De ligging van deze prachtige accommodatie biedt een goede verbinding met verschillende hippische complexen zoals Het Azelhof, Sentower Park en De Peelbergen Equestrian Centre.

Interesse? Contacteer Dirk via dirk@immofluisteraar.be voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Perceel opp.
34.000 m²
Bewoonbare opp.
685 m²
Bouwjaar
1900
EPC
A
Badkamers
3
Slaapkamers
4

Algemeen

Gemeente:Meerle
Referentie:IF-4168
Vraagprijs:€ 2.400.000
Type:Woning
Ligging:Landelijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:34.000 m²
Bewoonbare opp.:685 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1900
Renovatiejaar:2010
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4 (0 m², 0 m², 0 m², 0 m²)
Badkamers:3
WC:4
Keuken:Ja
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20230817-0002966298-RES-1
EPC Index:80,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:A
EPC Opmaakdatum:17/08/2023
EPC Geldig tot:17/08/2033
Renovatieplicht:Neen
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Meerle

€ 2 400 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Meerle

€ 2 400 000